Despre PAVMIR

De peste 7 ani pe piața construcțiilor, PAVMIR Construcții este o companie care asigură soluții complete pentru o gama largă de activități în domeniul construcțiilor civile și industriale, înființare rețele apă și canalizare, consultanță în domeniu, amenajări interioare, anvelopare clădiri, închiriere/montare/demontare schele, construcții hidrotehnice și îmbunătățiri funciare.

Înființați în anul 2014, am debutat în piața afacerilor inițial în domeniul agriculturii, ulterior accesând domeniul construcțiilor, domeniu care în foarte scurt timp a devenit principalul factor în creșterea cifrei de afaceri, reușind să ne dezvoltăm continuu.

PAVMIR Construcții se află într-un permanent proces de perfecționare și dezvoltare. Avem în dotare sau achiziționăm absolut toate echipamentele, accesoriile sau alte resurse materiale necesare realizării unor lucrări de bună calitate și care să se poată efectua cu ușurință de către personalul productiv: cofraje metalice, generatoare electrice, mașini aprovizionare, containere dormitor pentru muncitori și organizări de șantier, betoniere, elicopter pentru asigurarea planeității betonului, talpă vibratoare, compactor, schelă, panouri doka, aparate sudură cu electrofuziune, scări, aparat de tăiat cu plasmă, mașini de găurit, ciocane demolatoare, flexuri, dispozitive de măsurat, etc.

În același timp dezvoltăm relații de colaborare corecte și trainice cu partenerii noștri de afaceri, cu arhitecții, inginerii de structuri, designerii, furnizorii și producătorii de materiale de construcții.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a ne dezvolta în domeniul construcțiilor, de a oferi servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile, precum și de a crește satisfacția clientului.