Servicii

Oferim soluții complete, de la proiectare până la execuția la cheie a obiectivelor, în domeniul construcțiilor civile și industriale, construcțiilor hidrotehnice și îmbunătățirilor funciare.

Suntem specializați pe activități de antepriza în construcții, restaurare, consolidare clădiri existente, reparații și finisaje clădiri existente, structuri de rezistență, finisaje interioare, fațade,  placări ceramice, șape și tencuieli mecanizate, tencuieli decorative, amenajări interioare, lucrări de termoizolație, hidroizolație, structuri din lemn, structuri de rezistență, acoperișuri, mansardari, construcții hidrotehnice și îmbunătățiri funciare, rețele electrice.

Lucrăm într-un domeniu în care calitatea, promptitudinea, seriozitatea și profesionalismul sunt atribute esențiale pentru a putea satisface cerințele tot mai diversificate ale clienților, ca atare ni le asumăm. În același timp căutăm să găsim pentru clienții noștri cele mai bune soluții personalizate la prețuri performanțe în toate tipurile de lucrări din domeniul construcțiilor civile și industriale, construcțiilor hidrotehnice și îmbunătățirilor funciare, de la proiectare până la execuția la cheie a obiectivelor.

Construcții civile și industriale

Restaurare și consolidare clădiri

Reparații și finisaje clădiri

Lucrări de termoizolație, hidroizolație

Șape și tencuieli mecanizate

Tencuieli decorative, zugrăveli

Amenajări interioare

Structuri de rezistență

Fațade, acoperișuri, mansardari

Construcții hidrotehnice

Îmbunătățiri funciare

Rețele electrice